În acest articol vom prezenta pe scurt care sunt pașii în realizarea site-ului dvs. Este important să știți care sunt demersurile pe care le facem și unde este necesară contribuția dvs. În final, site-ul este realizat pentru dvs și reprezintă cartea de vizită online a afacerii.

Alegerea domeniului

Primul pas pe care îl efectuăm este alegerea numelui site-ului dvs: acesta poate fi dat de numele afacerii, dacă deja ați conturat un brand, sau de activitatea principală pe care o derulați pentru a fi cât mai sugestivi cu privire la conținutul site-ului. Extensia domeniului poate fi .ro, .eu sau .com, alegerea acesteia având la bază criterii referitoare la cost și/sau la piața vizată (națională, europeană, internațională).

Găzduirea site-ului

Făcând o paralelă cu un magazin fizic, abonamentul pentru găzduirea site-ului este chiria plătită pentru spațiul utilizat. Pentru a funcționa, site-ul are nevoie de un server care să gazduiască fișierele, este ca un calculator cu o capacitate foarte mare de stocare la care se conectează alte calculatoare.

Instalarea și configurarea platformei web

Site-ul este realizat pe platforma WordPress utilizând teme variate în funcție de specificul afacerii dvs. Platforma WordPress este utilizată în 29% dintre site-urile existente având ca avantaje posibilitatea de optimizare SEO, integrarea cu rețelele sociale și structurarea infomațiilor pentru o experiență plăcută la navigare.

Personalizarea temei alese

Aceasta este etapa în care creăm imaginea dvs online. Informațiile, fotografiile, logo-ul firmei, sloganul dvs sunt fragmentele care construiesc site-ul. În situația în care nu dețineți fotografii sugestive, le vom realiza noi pentru dvs și le vom integra în pachet. Alegerea culorilor, dimensiunea textului, structura paginilor personalizează imaginea dvs online. Împreună vom stabili mesajul pe care doriți să-l transmiteți și care este finalitatea acestuia. Vom integra rețelele sociale, Google Maps, formularul de contact, precum și alte componente care asigură o mai bună experiență pentru utilizatori.

Optimizarea pentru motoarele de căutare

Este important ca la căutarea afacerii dvs pe un motor de căutare (de ex. Google), site-ul să apară pe primele pagini. Noi vă asigurăm că în momentul realizării site-ului facem toate demersurile pentru ca site-ul dvs să apară la căutările potențialilor clienți. În acest sens, vom identifica împreună care sunt termenii cheie utilizați în domeniul dvs, care sunt cele mai căutate produse și vom maximiza potențialul site-ului.