Am inițiat acest proiect din dorința de a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea in mediul on-line. Noi nu realizăm doar site-ul firmei dvs, ci vă ajutăm să deveniți cunoscuți, să creșteți numărul clienților și să profitați la maxim de beneficiile erei internetului.

Mai întâi de toate, dorim să cunoaștem afacerea si perspectivele dvs pentru a vă oferi soluția potrivită business-ului pe care îl conduceți. Pentru noi este importantă părerea dvs, împreună vom stabili cum va arăta site-ul dvs, care este mesajul pe care vreți să-l transmiteți clienților, partenerilor de afaceri…

Marketingul online este preocuparea noastră întrucât avem certitudinea că mediul online poate genera creșteri semnificative pentru afacerile din ziua de astăzi. Este important să ținem pasul cu evoluția tehnologiei și să fim ușor de găsit de către potențialii clienți. Studiile arată că cei mai mulți cumpărători caută produsele/serviciile dorite mai întâi online și ulterior, fie finalizează comanda online, fie se deplasează în  magazinul clientului. La fel de important este ca potențialul client să aibă acces la site atât de pe calculator/laptop, cât și de pe telefonul mobil, având în vedere că  în 2016, conform unui articol mediafaxachiziţiile făcute de pe mobil au ajuns la 35-40% din totalul comenzilor primite de magazinele online.

Imaginați-vă site-ul dvs ca pe o vitrină de prezentare lângă care se află o persoană pregătită 24/7 să vă prezinte produsul și să îl vândă potențialilor clienți. Identificați astfel două beneficii importante: disponibilitate 24/7 și acces la un număr ridicat de consumatori.