Momentul cel mai așteptat de către noi este acela în care prezentăm site-ul clientului și este gata să-l deschidem pentru public. Ne bucurăm să oferim imaginea pe care clientul și-o dorește și să creăm conținut folositor pentru utilizatori.

Website-ul este un instrument de comunicare, ideal pentru a oferi informații cu privire la tehnicile de lucru utilizate și imagini cu lucrările realizate, așa cum este cazul Folie Auto Dorohoi. Galeria foto este dovada rezultatului muncii depuse și oferă încredere potențialilor clienți. De regulă, pentru a-și face o idee cu privire la calitatea serviciilor, clienții răsfoiesc galeria și caută recenziile altor clienți.

Pentru a oferi clienților posibilitatea să comunice cu specialistul, sunt integrate diverse mijloace de comunicare precum chat-ul activ, formularul de contact și redirecționarea către pagina de Facebook. Localizarea pe hartă a afacerii este importantă pentru clienți întrucât le oferă indicații pentru a ajunge mai rapid, fără a fi necesar să efectueze căutări suplimentare.

Ne-a făcut plăcere să lucrăm la site-ul dvs!