Deținerea unui site cu ajutorul căruia să promovezi produse/servicii este un pas important către succesul online. Pentru a avea succes este necesar să avem design atractiv, descrieri de impact, date de contact vizibile și … nota personală.

Pentru a oferi o experienţă plăcută clienţilor recomandăm utilizarea prenumelui la datele de contact, inserarea unei fotografii expresive, adăugarea de mărturii ale fondatorilor/ specialiștilor. Consumatorul se identifică cu postările, comentariile existente pe site și ia cele mai multe decizii subiectiv.

Site-ul afacerii dvs poate fi mai mult decât o prezentare a serviciilor/ produselor. Acesta poate prinde viață odată cu implicarea dvs! Adăugarea de postări în stilul dvs caracteristic va apropia clienții, dându-le impresia unei comunicări active.

Mai mult, amprenta personală în imaginea online este un plus în vânzări și conferă încredere clienților. Într-o măsură sau alta, în vânzări, studiem comportamentul cumpărătorilor și ne dorim să aflăm cât mai multe informații cu privire la activitatea acestora pentru a-i targeta. A devenit normal ca și cumpărătorii să cunoască vânzătorul sau furnizorul de servicii. Este un echilibru al informaţiilor expuse.  Odată oferite detaliile care dau un plus de încredere se creează o anumită conexiune, iar elementele de ordin psihologic au impact asupra deciziei de cumpărare.

Recomandăm deținătorilor de site să fie deschiși și sinceri, să ofere informații care să crească încrederea clienților. Indiferent care este obiectul de activitate, din ce în ce mai multe site-uri dedică o secţiune pentru membrii echipei pentru a dezvolta încrederea clienților și pentru a oferi o notă personală.

Pentru cei pasionaţi de scris recomandăm crearea unui blog, unde să fie publicate articole despre trand-urile din domeniu, noutăţi şi alte informaţii utile pentru utilizatori. Conturarea unei comunităţi în jurul afacerii dvs face posibilă fidelizarea clienţilor fără costuri suplimentare.

În concluzie, pentru a vinde mai mult online recomandăm crearea unei legături cu publicul cumpărător.