Pleximarket este o companie producătoare de articole din plexiglas. Plexiglasul este un material plastic, rezistent, transparent, utilizat ca înlocuitor al sticlei.

Compania realizează și suporturi pe comandă, la dimensiunile de care aveți nevoie. Este important să optimizați spațiul din magazin/birou și să vă bucurați și de funcționalitatea suporturilor.

Articolele din PMMA sunt recomandate deoarece materialul este de 30 de ori mai rezistent decât sticla obișnuită. De asemenea, poate fi utilizat și în industria alimentară deoarece nu afectează alimentele și poate fi curățat cu ușurință.

Pleximarket oferă soluții pentru toate afacerile:fie că vorbim de optimizarea birourilor (suporturi pentru cărți de vizită, display-uri) sau a recepțiilor (suport pentru pliante, rame afișaj, etc).

Pleximarket realizează toate suporturile de care aveți nevoie pentru magazine, restaurante, cafenele, cofetării: suporturi pentru etichete preț, suporturi pentru expunerea produselor, rame și suporturi pentru meniuri etc.

Prin intermediul website-ul www.pleximarket.eu, compania oferă o imagine de ansamblu asupra activității și prezintă produsele ce pot fi comandate atât online, cât și telefonic.