Selectează o Pagină

Noi avem soluția perfectă!

Oferim servicii de calitate, personalizate în funcție de tipul afacerii dumneavoastră! Fiecare afacere este unică și o promovăm ca atare! Investiți într-un site bine structurat, care vă va aduce numeroase beneficii!

Optimizare pentru motoarele de cautare

Este important ca la căutarea afacerii dvs pe Google, site-ul să apară pe primele pagini. Noi vă asigurăm că în momentul realizării site-ului facem toate demersurile pentru ca site-ul dvs să apară la căutările potențialilor clienți în funcție de cuvintele cheie specifice.

Site accesibil de pe smartphone

Cei mai mulți utilizatori intră pe internet de pe telefonul mobil. Site-ul creat de noi pentru dvs este optimizat pentru afișarea conținutului pe dispozitivele mobile și îndeplinește cerințele de funcționalitate și design.

Integrarea în site a rețelelor sociale

Este recomandat să fiți prezenți și pe rețelele de socializare. Realizăm și pagina de Facebook pe care o integram pe site-ul dvs. Distribuirea articolelor, fotografiilor publicate pe site contribuie la creșterea notorietății afacerii.

Creare cont Google My Business

O componentă importantă pentru imaginea online este prezența în spațiul dedicat afacerilor de către Google. Realizăm demersurile necesare pentru a fi recunoscut de către Google și de a fi poziționat în Hărțile Google.

Adresă e-mail dedicată afacerii

Realizăm conturi de e-mail oficiale de forma office@afacereamea.ro pentru a oferi un plus de profesionalism în relația cu clienții, partenerii de afaceri ș.a. Semnătura business este importantă și vine la pachet cu adresa de e-mail.

Galerie foto și video de prezentare

Imaginile surprind cel mai bine esența unei afaceri. Un loc important în site îl ocupă galeria foto cu proiectele reprezentative , produsele comercializate etc. În cazul în care nu aveți fotografii, le facem noi, fără costuri suplimentare!

Pachete promoționale realizare website

În funcție de necesitățile afacerii dumneavoastră am pregătit 3 pachete pe care le puteți achiziționa la preț promoțional.

Oferta este limitată și a fost prelungită până pe 31.05.2018, iar furnizorul își rezervă dreptul de a o modifica fără notificare prealabilă. În ofertă prețurile sunt exprimate în euro, dar plata facturii se va efectua în lei, la cursul BNR din ziua semnării contractului. Opțional, clienții pot beneficia și de alte pachete personalizate la tarife negociate în momentul ofertării. Costul domeniului și al host-ului nu este inclus în niciunul dintre cele 3 pachete, acestea se achiziționează separat în funcție de necesitățile site-ului dorit..

Întrebări frecvente

Este site-ul meu responsive?

Este important ca site-ul dvs să fie accesibil de pe diferite device-uri pentru a întâmpina clientul pe dispozitivul potrivit acestuia. În 2016 achiziţiile făcute de pe mobil au ajuns la 35-40% din totalul comenzilor primite de magazinele online.

Pot să integrez Google Maps pe site-ul meu?

Este important ca site-ul să ofere și locația biroului/magazinului dvs. fapt realizat prin harta integrată în pagina de contact sau pe oricare pagină dorită de dvs.

}

Cât durează realizarea unui site?

În funcție de pachetul ales și de complexitatea site-ului dorit, execuția acestuia poate dura între 5 și 15 zile.

w

Aveți și alte întrebări pentru noi?

Suntem bucuroși să vă răspundem la orice întrebare. Împreună stabilim ce este potrivit pentru afacerea dvs. Contactați-ne! 

Proiecte recente și noutăți

Mulțumim clienților pentru încrederea acordată! Dacă sunteți interesat de realizarea unui site nu ezitați să ne contactați. În această secțiune găsiți și informații utile despre mediul online.

Noi reglementări GDPR

În acest articol prezentăm pe scurt care sunt schimbările pentru mediul online cu privire la protecția datelor cu caracter personal. În principal, noul regulament al UE face referire la faptul că utilizatorii dețin controlul asupra datelor lor personale și este...

Website produsecurateniedeodue.ro

Produsele de curățenie sunt importante atât pentru locuințe în viața de zi cu zi, cât și pentru afaceri. Calitatea produselor este cea care ne determină să devenim clienți fideli. Ne dorim curățenie și un miros plăcut persistent. Cu produsele profesionale curățenia...

Website eurobacos.ro

Calitatea face mereu diferența! Enunțul se potrivește și parchetului din lemn masiv, care durează o viață întreagă. Este o alegere potrivită atât pentru living, cât și pentru bucătărie. Parchetul masiv nefinisat oferă posibilitatea alegerii culorii dorite și permite...

Website www.fierforjatdarabani.ro

Construirea casei este una dintre cele mai frumoase activități din existența noastră. Alegem cu grijă materialele și elementele de design, dar și oamenii care ne ajută la realizarea construcției. Pentru cei mai mulți dintre noi căutările încep pe internet: modele,...

Proiectul glasulnordului.ro

Ne plac oamenii pasionați de munca lor, care transformă o idee într-un proiect important pentru societate. Glasul Nordului aduce în fiecare zi cele mai noi știri din județ, dar și din țară. Proiectul promovează cultura și relațiile cu vecinii noștri din Ucraina și...

Cum atrag clienţii în mediul online?

Deținerea unui site cu ajutorul căruia să promovezi produse/servicii este un pas important către succesul online. Pentru a avea succes este necesar să avem design atractiv, descrieri de impact, date de contact vizibile și … nota personală. Pentru a oferi o experienţă...

SC WEB SYMBOL CREATIVE DESIGN SRL

 

Adresă

Mun. Dorohoi, ale. Criva, nr. 18,  jud. Botosani

Contact

Șchiopu Ana-Maria
0740 967 817

Formular de comenzi și contact!

Prelucrarea datelor

10 + 1 =