Selectează o Pagină

REALIZARE SITE WEB PENTRU AFACERI DIN JUDETUL VILCEA

Oferim servicii de calitate, personalizate în funcție de tipul afacerii dumneavoastră! Fiecare afacere este unică și o promovăm ca atare! Investiți într-un site web bine structurat, care vă va aduce numeroase beneficii!

Optimizare pentru motoarele de căutare

Este important ca la căutarea afacerii dvs pe Google, site-ul să apară pe primele pagini.(Optimizare SEO pentru site web). Noi vă asigurăm că în momentul realizării site-ului facem toate demersurile pentru ca site-ul dvs să apară la căutările potențialilor clienți în funcție de cuvintele cheie specifice.

Site accesibil de pe smartphone

Cei mai mulți utilizatori intră pe internet de pe telefonul mobil. Site-ul creat de noi pentru dvs este optimizat pentru afișarea conținutului pe dispozitivele mobile și îndeplinește cerințele de funcționalitate și design – (Site web responsive).

Integrarea în site a rețelelor sociale

Este recomandat să fiți prezenți și pe rețelele de socializare. Realizăm și pagina de Facebook pe care o integram pe site-ul dvs. Distribuirea articolelor, fotografiilor publicate pe site contribuie la creșterea notorietății afacerii – (campanii de promovare Facebook).

Creare cont Google My Business

O componentă importantă pentru imaginea online este prezența în spațiul dedicat afacerilor de către Google. Realizăm demersurile necesare pentru a fi recunoscut de către Google și de a fi poziționat în Hărțile Google – ( Plasare Afacere pe Harta Google)

Adresă e-mail dedicată afacerii

Realizăm conturi de e-mail oficiale de forma office@afacereamea.ro pentru a oferi un plus de profesionalism în relația cu clienții, partenerii de afaceri ș.a. Semnătura business este importantă și vine la pachet cu adresa de e-mail. – (Email business personalizat)

Galerie foto și video de prezentare

Imaginile surprind cel mai bine esența unei afaceri. Un loc important în site îl ocupă galeria foto cu proiectele reprezentative , produsele comercializate etc. În cazul în care nu aveți fotografii, le facem noi, fără costuri suplimentare!

Pachete realizare website

În funcție de necesitățile afacerii dumneavoastră, v-am pregătit 3 pachete special realizate, pentru afaceri ce doresc să își promoveze serviciile sau produsele online. Va stăm la dispoziție și cu alte pachete personalizate în funcție de cerințele și exigențele clienților noștri!

Pachet start

Realizare website de prezentare

Acest pachet este recomandat companiilor mici, start-up, sau clientilor care sunt la inceput de drum.

Pachetul include

Design personalizat, pana la 5 pagini

Optimizare SEO de bază

Accesibil de pe smartphone

Integrare rețele sociale

l

Creare pagină Facebook

Formular de contact

Setare locație Google maps

Galerie foto

E-mail și semnătură business personalizată

Pachet avansat

Realizare website modern

Acest pachet este recomandat companiilor care doresc un website de complexitate medie cu galerie foto, produse sau servicii, diferite formulare de contact etc.

Pachetul include

Website complex, pana la 10 pagini

Design modern personalizat

Optimizare SEO complex

Accesibil de pe smartphone si tableta

Integrare retele sociale

Formular de contact sau cerere oferta

l

Creare pagină Facebook

Setare locație Google maps

Galerie foto

n

Panou de administrare accesibil

Design cărți de vizită

E-mail și semnătură business personalizată

~

Website securizat SSL*

Magazin online

Realizare magazin online

Acest pachet este recomandat companiilor care doresc un magazin online unde pot vinde sau prezenta produse. Este un website complex cu design personalizat!

Pachetul include

Magazin online pentru vanzare produse

Design modern personalizat

t

Consultanta realizare magazin online

Publicare website cu 30 produse incluse.

g

Suport tehnic si logistic lansare magazin

Integrare solutii de plata

Definire solutii de curierat

h

Sistem nota de comanda sau facturi

Raport de stocuri, vânzări și clienți

Optimizare SEO complex

Accesibil de pe smartphone si tableta

E-mail și semnătură business personalizată

Setare locație Google maps

Formular de contact sau cerere oferta

l

Creare pagină Facebook

Optimizare SEO complex

~

Website securizat SSL*

Pachetele sunt orientative și pot fi modificate în funcție de opțiunile necesare clientului. Ea este valabilă până pe 01.01.2020, iar furnizorul își rezervă dreptul de a o modifica fără notificare prealabilă. Clienții pot beneficia și de alte pachete personalizate la tarife negociate în momentul ofertării. Costul domeniului și al host-ului nu este inclus în niciunul dintre cele 3 pachete, acestea se achiziționează separat în funcție de necesitățile site-ului dorit. Securizarea SSL este posibilă doar dacă la momentul achiziției hostului, clientul are opțiunea Free SSL inclusă.

Formular de contact si comenzi

Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații despre modalitățile în care putem ajuta afacerea dumneavoastră sa fie prezentă în mediul online, vă rugăm sa ne contactați telefonic sau să folosiți formularul de mai jos. Vă așteptăm cu drag!

SC WEB SYMBOL CREATIVE DESIGN SRL

 

Adresă

Mun. Dorohoi, ale. Criva, nr. 18,  jud. Botosani

Telefon

0740 967 817

E-mail

contact@websymbol.ro

Formular de comenzi și contact!

Prelucrarea datelor

12 + 6 =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Share This