Creeaza acum un site web!

INCEPE ȘI TU UN
MAGAZIN ONLINE!

Oferim servicii de calitate, personalizate în funcție de tipul afacerii dumneavoastră! Fie ca aveti nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online unde sa comercializati produsele dorite, fiecare afacere este unică și o promovăm ca atare! 

1.Consultanță

Primul și cel mai important pas este sa ne cunoaștem partenerul de business și nevoile acestuia cât mai bine. Abia astept să ne cunoaștem!

2.Contractare

Punem tot ce am stabilit într-un contract și stabilim un timp de execuție. În acest moment devenim parteneri de încredere și începem!

3.Execuție

Lucrăm cu drag și cu mare atenție la noua dvs identitate vizuală. Discutăm și modificăm împreună astfel încât site-ul să vă reprezinte!

4.Facturare

Finalizăm site-ul și emitem factura pentru plată. Astfel ne asigurăm că toti clienții noștri sunt multumiți de rezultatul final și ne recomandă!

Oferim pachete avantajoase dedicate fiecărui client

Oferim servicii de calitate, personalizate în funcție de tipul afacerii dumneavoastră! Fiecare afacere este unică și o promovăm ca atare! Investiți într-un site bine structurat, care vă va aduce numeroase beneficii!

Magazin online START

Realizare magazin online – start

Acest pachet este recomandat companiilor care doresc un magazin online unde pot vinde sau prezenta produse. Este un website complex cu design personalizat!

4699 lei

Magazin online pentru vânzare produse

Design modern personalizat

t

Consultanță realizare magazin online

Publicare website cu 30 produse incluse.

g

Suport tehnic și logistic lansare magazin

Integrare soluții de plată

Definire soluții de curierat

h

Sistem notă de comandă sau facturi

Raport de stocuri, vânzări și clienți

Optimizare SEO complex

Accesibil de pe smartphone și tabletă

E-mail și semnătură business personalizată

Setare locație Google maps

Formular de contact sau cerere ofertă

l

Creare pagină Facebook

Optimizare SEO complex

~

Website securizat SSL*

Pachetele sunt orientative și pot fi modificate în funcție de opțiunile necesare clientului. Clienții pot beneficia și de alte pachete personalizate la tarife negociate în momentul ofertării. Costul domeniului și al host-ului nu este inclus în niciunul dintre cele 3 pachete, acestea se achiziționează separat în funcție de necesitățile site-ului dorit. Securizarea SSL este posibilă doar dacă la momentul achiziției hostului, clientul are opțiunea Free SSL inclusă.

Portofoliu shop online

Magazinele online sunt un instrument util pentru a crește vânzările. Fie că vorbim de vânzări B2B sau B2C, crearea unui e-shop este o investiție care va contribui la dezvoltarea afacerii. În funcție de domeniul de activitate platforma pentru comenzi poate fi adaptată pentru a facilita atât interacțiunea cu utilizatorii, cât și activitatea angajaților.

COFETARIILE DELICE

www.cofetariiledelice.ro

PLEXIMARKET

www.pleximarket.eu

SWEET ONY & ANDY

www.sweetony.ro

VERA OPTIK

www.veraoptik.ro

Contactează-ne!

Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații despre modalitățile în care putem ajuta afacerea dumneavoastră sa fie prezentă în mediul online, vă rugăm sa ne contactați telefonic sau să folosiți formularul de mai jos. Vă așteptăm cu drag!

SC WEB SYMBOL CREATIVE DESIGN SRL

 

Telefon

E-mail

contact@websymbol.ro

Contactează-ne!

Prelucrarea datelor