Creeaza acum un site web!

INCEPE ȘI TU UN
WEBSITE DE PREZENTARE!

Oferim servicii de calitate, personalizate în funcție de tipul afacerii dumneavoastră! Fie ca aveti nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online unde sa comercializati produsele dorite, fiecare afacere este unică și o promovăm ca atare!

1.Consultanță

Primul și cel mai important pas este sa ne cunoaștem partenerul de business și nevoile acestuia cât mai bine. Abia astept să ne cunoaștem!

2.Contractare

Punem tot ce am stabilit într-un contract și stabilim un timp de execuție. În acest moment devenim parteneri de încredere și începem!

3.Execuție

Lucrăm cu drag și cu mare atenție la noua dvs identitate vizuală. Discutăm și modificăm împreună astfel încât site-ul să vă reprezinte!

4.Facturare

Finalizăm site-ul și emitem factura pentru plată. Astfel ne asigurăm că toti clienții noștri sunt multumiți de rezultatul final și ne recomandă!

Oferim pachete avantajoase dedicate fiecărui client

Oferim servicii de calitate, personalizate în funcție de tipul afacerii dumneavoastră! Fiecare afacere este unică și o promovăm ca atare! Investiți într-un site bine structurat, care vă va aduce numeroase beneficii!

Pachet start

Realizare website de prezentare

Acest pachet este recomandat companiilor mici, start-up, sau clientilor care sunt la inceput de drum.

1999 lei

Design personalizat, până la 5 pagini

Optimizare SEO de bază

Accesibil de pe smartphone

Integrare rețele sociale

l

Creare pagină Facebook

Formular de contact

Setare locație Google maps

Galerie foto

E-mail și semnătură business personalizată

Pachet avansat

Realizare website complex

Acest pachet este recomandat companiilor care doresc un website de complexitate medie cu galerie foto, produse sau servicii, diferite formulare de contact etc.

2459 lei

Website complex, 6-12 pagini

Design modern personalizat

Optimizare SEO complex

Accesibil de pe smartphone și tabletă

Integrare rețele sociale

Formular de contact sau cerere ofertă

l

Creare pagină Facebook

Setare locație Google maps

Galerie foto

n

Panou de administrare accesibil

E-mail și semnătură business personalizată

~

Website securizat SSL*

Pachetele sunt orientative și pot fi modificate în funcție de opțiunile necesare clientului. Clienții pot beneficia și de alte pachete personalizate la tarife negociate în momentul ofertării. Costul domeniului și al host-ului nu este inclus în niciunul dintre cele 3 pachete, acestea se achiziționează separat în funcție de necesitățile site-ului dorit. Securizarea SSL este posibilă doar dacă la momentul achiziției hostului, clientul are opțiunea Free SSL inclusă.

Contactează-ne!

Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații despre modalitățile în care putem ajuta afacerea dumneavoastră sa fie prezentă în mediul online, vă rugăm sa ne contactați telefonic sau să folosiți formularul de mai jos. Vă așteptăm cu drag!

SC WEB SYMBOL CREATIVE DESIGN SRL

 

E-mail

contact@websymbol.ro

Contactează-ne!

Prelucrarea datelor