Construirea casei este una dintre cele mai frumoase activități din existența noastră. Alegem cu grijă materialele și elementele de design, dar și oamenii care ne ajută la realizarea construcției. Pentru cei mai mulți dintre noi căutările încep pe internet: modele, caracteristici, comparații, recenzii cu privire la serviciile prestate etc. Acest lucru a determinat și decizia creării unui site pentru firma din Darabani, specializată în producerea de elemente din fier forjat.

Ne-a făcut plăcere să cunoaștem oameni care au înțeles că munca lor merge dincolo de producție și montaj: “…punem umărul la realizarea unui vis”, așa este văzută activitatea de realizare a balustradelor, gardurilor și porților din fier forjat pentru echipa din Darabani.

Pe site-ul www.fierforjatdarabani.ro găsiți imagini ale proiectelor realizate de-a lungul timpului, modele care pot fi personalizate și pentru casa dvs.

Puteți solicita mai multe informații utilizând formularul de contact sau numărul de telefon. Dacă aveți cunoștințe care încep un astfel de proiect amintiți-le că pot găsi elementele din fier forjat și tâmplăria PVC la Darabani.

Suntem bucuroși că am reușit să realizăm cartea de vizită online a acestei echipe și le dorim succes în continuare.